Annie's Saloon

Een gezellige ambiance met een uitstekende dansvloer.

Aan de rand van Eibergen, gelegen in de mooie "achterhoek", kun je de boerderij zien liggen van Annie. Vanaf de Vaarwerkweg (leuke bijkomstigheid, de achternaam van de eigenaresse is “te Vaarwerk”) kom je bij Annie's Saloon.

De saloon werd "geboren" na vele jaren van omzwervingen op verschillende locatie's in het centrum van Eibergen. Deze afhankelijkheid was wel de grootste aanleiding tot het verbouwen van de voormalige, ietwat in verval geraakte varkensstal. Aan de buitenkant werd er voornamelijk gerestaureerd, zodat het unieke aangezicht behouden bleef. Binnen heeft een grote verbouwing plaats gevonden, met medewerking van familie en leden van haar Country groep.

Het is sfeervol ingericht, met veel accessoires uit het verleden en met een knipoog naar het “wilde westen”. Kortom een gezellige saloon voor iedereen die van Country houdt.

In april is het 4 jaar geleden dat hier de 1e countryklanken gehoord werden en de "laarzen" van de vloer gingen.

Het open karakter en de Achterhoekse gastvrijheid van Annie en haar naaste medewerkers is hier voelbaar en heeft er toe geleid dat velen, ook buiten de grenzen van Eibergen, zelfs uit Twente, het hoge noorden van ons land en het naburige Duitsland Annie's Saloon graag bezoeken.

Mocht u dit alles aanspreken? U bent van harte welkom.